Gyöngyösi Márton_JOBBIK


Viták: 2020 május 14., csütörtök – Brüsszel Felülvizsgált kiadás Magyarország sürgősségi jogszabályai és azok hatása a jogállamiságra és az alapvető jogokra (a vita folytatása)

Magyarország sürgősségi jogszabályai és azok hatása a jogállamiságra és az alapvető jogokra (a vita folytatása)

Gyöngyösi Márton (NI). – Elnök úr, Orbán nem élt azzal a lehetőséggel, hogy felszólalhasson ebben a Házban, de ugyanúgy csalódott vagyok, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter nem kapott lehetőséget arra, hogy elmagyarázzon egy valóban kivételes törvényt , egy törvényt, mely kedves nekik.
A véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása nélkül nem fogadtak el más törvényt.

A magyar ellenzék és a nemzetközi kritikusok félelmei igazolódtak, mivel az elmúlt két hónapban Orbán Viktor visszaélt a hatalmaival Magyarországon. Rendelettel a magánvállalkozások állami ellenőrzés alá kerültek, míg Orbán családja és baráti köre milliárdos állami támogatást kapott. Az ellenzék által vezetett önkormányzatoktól megfosztották bevételeiket, nevezetesen a helyi iparűzési adót. Az ellenzéki politikai pártoktól, köztük az ellenzéki pártoktól megfosztották állami pénzügyeiket és finanszírozásukat, a közelmúltban tartóztatták le az állampolgárokat véleményük kifejtése miatt.

Orbán nemcsak gyáva, amiért nem azért jött ide, hogy megvédje törvényét, hanem egyúttal opportunista is. Tapossa az európai értékeket, és autokratikus rendszerét európai alapokból és uniós pénzből építi fel, és továbbra is ezt teszi, miközben a német üzleti és más nyugati befektetők jól érzik magukat Magyarországon, és Magyarországon kedvezményes üzleti bánásmódban részesülnek, és ezáltal alacsony bérekre gondolok , rugalmas munkajog, állami juttatások és alacsony adók.

Értékek a nyereséggel szemben, ez a dilemma. Azt hiszem, itt az ideje, hogy az európai intézmények rendbe hozzák prioritásaikat.


Vélemény:

Nem érdekli az EU -parlamentereit a Magyar ellenzék belpolitikai nyomora akármennyire szeretnék azt Uniós értékvesztésnek beállítani a Magyar kormány és Orbán Viktor kétharmados többséggel és önálló jogalkotási képességgel rendelkezik – háromszoros kétharmaddal! Ezt értik az Unióban! A többség erre szavazott, nincs okuk sem lehetőségük beleszólni a Magyar belügyekbe mert az sértene Uniós jogot!

MIT NEM LEHET EZEN ÉRTENI?

ITTHON KELLENE KONSTRUKTÍVAN POLITIZÁLNI A NEM A TÖBBSÉGHEZ TARTOZÓ POLGÁROK ÉRDEKEI SZERINT AZ ORBÁNOZÁS HELYETT. A VÁLASZTÓI ÉRDEKEIT KÉPVISELNI. HA MEGKÉRDEZ EGY ORBÁN SZAVAZÓT AKKOR AZ FELVILÁGOSÍTHATJA, HOGY ORBÁN AZÉRT NEM MENT EL A VITANAPRA MERT MAGYARORSZÁGON A COVID-19 VÍRUS ÉS A GAZDASÁGI KÖVETKEZMÉNYEI ELLEN KÜZD, VARGA JUDIT MEG MÁR MINDENT ELMONDOTT AZ ÜGGYEL KAPCSOLATBAN A MAGYAR ELLENZÉKI FELSZÓLALÓK MEG NEM SZALONKÉPESEK ÉS A FELSZÓLALÁSAIK SEM AZOK!

EZÉRT NEM MENTEK EL NEM GYÁVASÁGBÓL – ENNYI ISKOLÁVAL EZT LÁTNI KELLENE KÜLÖNBEN KÁR VOLT ENNYIT TANULNI!
2020 09 22.


szerző/ by /DOMINO/ minden jog fenntartva.

az oldal másoláshoz nem járulok hozzá, részletek hivatkozása esetén az oldal URL és NEVÉNEK szerepeltetése mellett a hivatkozás másolása engedélyezett.

Tetszett ez a cikk?

You may also like

error: Content is protected !!