idézet emlékezetből – Hogy honnan jöttek a pénzek azt nektek nem kell tudnotok, jobb ha nem tudjátok….. / de pedig mi tudjuk feltehetőleg innen (alább részletezve) és ami még a szőnyeg alatt van. (SZERK. – EZ EGY OLVASMÁNYOS NAP LESZ HA VÉGIG OLVASOD A CIKKEKET SZÍVBŐL GRATULÁLOK, HA A CIKK NYOMÁN ÚGY ÉRZED, HOGY UNDORODSZ IGYÁL EGY UNICUM-OT)

2006 Budapesti horror

Vágjunk bele, a 2010-es választásokon kormányra kerülő pártok amit már sejtettek, azt a független oknyomozó újságírók kinyomozták. A teljesség igénye nélkül: A Simon ügy ITT , a Welsz ügy ITT, a Dömény ügy ITT, a politikusoktól hemzsegő Panama ügy ITT, De még ide kell hivatkozzuk Egymásért Egy -Másért párt ügyét ITT. (ez a formáció – az egy mindenkiért mindenki egyért – magyar változata)

A Gyurcsány kormány alatt szinte nyüzsögtek az élősködők és bűnözők a kormánytagok körül erről a témát kimerítően és bővebben a pestisracok.hu cikke alapján ITT olvashatsz. Korábbról a Boldvai ügy a Tocsik ügy bővebben ITT olvashatsz.

A pestisracok.hu és a gondola.hu cikke szerint.

KIVÁLÓ KAPCSOLATOK MSZP-S POLITIKUSOKKAL

Jakubinyival szemben egyébként a vesztegetés mellett sikkasztás és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Főügyészség felügyeletével a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Nyomozó Főosztálya is nyomozást folytat. Bagoly Bettina, a főügyészség szóvivője a PestiSrácok.hu-nak elmondta, hogy az eljárás jelenleg is nyomozati szakban van, melynek határideje szeptember 19-éig lett meghosszabbítva. Úgy tudjuk, Földesi-Szabó tanúvallomásának köszönhetően az a büntetőügy is az Egymásért alapítvány ügyéről lett “leválasztva”.  Pár éve a Figyelő írta meg Jakubinyiről, hogy a férfi vélhetően az Egymásért alapítvány nevében tárgyalva, hosszú időn keresztül rögzítette fontosabb beszélgetéseit  MSZP-s politikusokkal és miniszterekkel, illetve korábbi nemzetbiztonsági vezetőkkel. Úgy tudjuk, Jakubinyi jó viszonyt ápolt az MSZP egykori nagyhatalmú pártpénztárnokával, Puch Lászlóval, valamint a Gyurcsány-kormány volt pénzügyminiszterével, Veres Jánossal is. A bűnöző annyira magabiztos volt, hogy még a legfontosabb politikusokkal, titkosszolgálati csúcsvezetőkkel is szinte lekezelően beszélt a hangfelvételeken – írta a szerző. A lap írása szerint a hangfelvételek súlyos látleletet adnak a politika és a bűnözés összefonódásáról, korrupcióról, pártfinanszírozásról. A Figyelő emlékeztetett arra is, hogy az alapítvány nemzetbiztonsági kockázatait vizsgáló parlamenti bizottság azt állapította meg, hogy Jakubinyi a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) első főigazgatójához, Nagy Lajoshoz volt köthető, de sokan tudni vélik, hogy több európai szakszolgálatnak is dolgozott.

Az MSZP -közeli ma nagy valószínűséggel DK közeli mszp -s oligarcháknak juttatott hatalmas földvagyonról ITT olvashatsz, és ITT mindkét cikk a földvagyon a magyar nép vagyonának átjátszásáról és magántulajdonba vételéről szól.

Vagy amikor a Szocialisták az MDF -en keresztül húzták le az országot cikk ITT és benne azt a magyar népet akiért most, hogy nincsenek lehúzási távolságban rettentően aggódnak! Erről még Szanyi kapitány akiről nem lehet állítani, hogy elfogult az oligarchák mszp-s közeledéséről még ő is nyíltan és őszintén beszél ITT. És videó a közelmúltban nagy visszhangot kapott MSZP körüli ügyekről összefoglaló ITT és végezetül Wikipedia – Gyurcsány Ferenc -ről és a karrierjének állomásai, az első Gyurcsány kormány – Wikipedia (első Gyurcsány-kormány Magyarország rendszerváltás utáni hatodik kormánya volt 2004október 4-e és 2006június 9-e között) ez a feljebb jutás úgy sikerült, hogy előbb bejátszotta magát a regnáló szocialista kormányba ITT, már miniszterként aztán 2004-ben megpuccsolta Medgyessy Pétert cikk ITT és ITT aztán az Öszödi beszédet követően felháborodott tömegnek kimutatta a foga fehérjét képek és cikk ITT. és a legvégére hagytam a 2006-os véres terrort követő két év múlva vele készült videót ahol a szegény magyar családokért aggódik, miközben a java részüket megnyomorítását nem akadályozta meg és ami után;

GYURCSÁNY FERENC SOHA NEM KÉRT BOCSÁNATOT! videó ITT.

2020 09 22

szerk -DOMINO / politikaindex.hu

Minden jog fenntartva a cikk egy az egyben történő másolásához nem járulok hozzá, részletek hivatkozásához kizárólag a forrásmegjelölésével.

Tetszett ez a cikk?