Avagy kinek az érdeke az összefogás erőltetése az ellenzéki oldalon?

A TÖBBSÉGI DÖNTÉSÉBE BELENYUGODNI KÉPTELEN ELLENZÉK!

A Nemzeti választási iroda adatai szerint a 2020. október 11. -i Országgyűlési képviselő időközi választás – Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. OEVK (székhely: Tiszaújváros) a választásra jogosult választópolgárok száma összesen 77 701 fő. Az összellenzéki összefogás, PÁRBESZÉD, MSZP, DK, MOMENTUM, LMP, és három független jelölt összesen 16 992 szavazatot szerzett a FIDESZ színeiben induló jelölt Koncz Zsófia 17 597.

A Nagyobb ellenzéki pátokra leadott szavazatok 15 875.-fő volt, ha az ellenzéki “hamis remények” összefogását boncolgatva elosztjuk a szavazatokat az 5 párttal akkor pártonként 3175 szavazat/párt eredményt kapjuk ami pártonként a leadott szavazatok alapján 20%. Ha a választásra jogosultakhoz arányítunk akkor ez 4,6% tehát külön-külön még a parlamentbe sem jutnának be!

Ha Koncz Zsófia eredményét vesszük alapul 17 597 szavazat, az azt jelenti, hogy Koncz minden ellenzéki pártra annak eredményéhez viszonyítva külön-külön több mint 80% -os GYŐZELMET aratott ami az ellenzéki összefogásnak meglehetősen rossz előjel a 2022-es Országgyűlési választásokra.

Ha a 2018-as országos választások eredményéhez hasonlítjuk az adatokat akkor a helyzet bizonyos ellenzéki pártok vonatkozásban még ennél is elszomorítóbb.

Szinte el sem akarja hinni az ember, hogy a 2018-as országgyűlési választáson a 6. számú választókörzetben a 77.166 választópolgárból 97,7% választó polgár tehát 75 395-fő el sem ment szavazni! Ez amellett, hogy a demokrácia szégyene egy másik oksági összefüggési vizsgálatra ad okot ami, mélyebb elemzést igényelne de ebbe most nem kezdek bele, csak annyit jegyzek meg, hogy ha a két választási arányt összehasonlítom akkor azt kell megállapítanom, hogy az a 97,7% aki el sem ment szavazni 2018-ban azoknak a szavazóknak az éppen kormányon lévő pártok (FIDESZ-KDMP) ellen nem volt ellenérzésük, mert nem akarták leváltani őket, vagyis a kormányzatnak 3-ast adtak és nem akartak változtatni, vagy közömbös nekik, hogy ki kormányoz.

Az ellenzéki “észjárás” szerint akik nem mentek el szavazni azokat kell megszólítani, hogy leválthassák a jelenlegi kormányzó pártokat, de mint tudjuk a közmondásból KATIT csak akkor lehet táncba vinni ha ő is akarja. magyarán ha az ellenzék hívására le akarnák váltani a kormánypártokat akkor elmennének szavazni ergo ha nem megy el hiába hívják akkor jó az neki ami van, tehát az ellenzéki matek csak hamis illúzió és sose fog működni.

És itt érkeztünk el, hogy kinek az érdeke az ellenzéki oldalon a “hamis összefogás” erőltetése?

A HÁROM NAGY ILLUZIONISTA, GYUCSÁNY, DOBREV, KÁLMÁN,

ÉS A TITKOS NEGYEDIK SZÉL (és az SZDSZ- most LMP akivel Gyurcsány párt most is kombinál)
– a többi résztvevő a megvezetett, a “cél” elérésének lehetőségével, vagy politikai túléléssel megvett és megtévesztett hasznos idióta.

A kérdés persze költői, mert éppen annak a pártnak az érdeke aki kitalálta az összellenzéki összefogás “matematikai alapú” nyerésének a vizionálását és ez a párt a volt MSZP romjaiból átvedlett, vagy a képzeletbeli köpönyeget ismét kifordító DK nevű konglomerátum, aki beszédítette az összes többi ellenzéki pártot, hogy ha szavazóikat össze adják akkor nyerhetnek bármilyen választást.

Igen ám de miközben ez a párt a bukott választásokon nyerészkedik, addig a többi párt nem a saját programjával és választóival, választói bázis növelésével van elfoglalva, amiért a saját választóik lassan leépülnek, és így észre sem veszik, hogy napról-napra gyengülnek, amíg a DK hamis illúzióját és narratíváját követik és “ORBÁN KÉTHARMADA ELLEN KÜZDENEK” addig észrevétlenül szavazóbázis vesztében vannak és a következő országgyűlési választáson isszák majd meg a levét, mert nem a következő jó választási eredményért és a választóikért dolgoznak (ahogyan egy normális pártnak kellene) hanem hamis illúziókat hajszolnak, a választóik pedig elvesztettek 4 évet az életük, a sorsuk, a családjuk és utódaik életének jobbrafordulásából.

Ebből az összképből nem nehéz már most megjósolni, hogy az MSZP talán még a parlamentbe jutási küszöböt sem fogja elérni, a JOBBIK sem, és a DK -nak akinek addigra meg nő a (VÁLTSUK LE ORBÁNT) szavazóbázisa a háttérben megerősödik majd. Ami a számottevő eredményt illeti azért lesz többpárti a parlament összetétele, mert a DK listás helyeire a kis de inkább törpe pártok kapnak majd helyet, mert egyéniben be sem jutnának, most éppen “úgy ugrálnak ahogy a DK fütyül” csak nem veszik észre, hogy mint az elhíresült Öszödi beszédben mondva volt, négy évig nem csináltunk semmit, most éppen ezt teszik ezek az ellenzéki pártok.

Hogy ki lesz az ellenzéki kormányfő jelölt?

Hát persze hogy Karácsony Gergő, ő a legjobban befolyásolható, kihasználható és önálló gondolatra képtelen. persze alibiből Gyurcsányné Dobrev Klára is elindul majd és “nagy kegyből” lemond majd Karácsony javára de mindvégig ott lesznek az urával a háttérben irányító szerepben!

Ezt jósolom 2020 10 14.-én.

szerk./DOMINO/ minden jog fenntartva.

Az oldal egy az egyben történő másolásához nem járulok hozzá, részletek másolása az oldal URL és címének hivatkozásával engedélyezett.

Tetszett ez a cikk?

You may also like

error: Content is protected !!