WikipédiaKI Ő? Születési dátum: 1987. április 6. (életkor 33 év), Budapest , Állampolgárság: Magyar Tisztség: Európai parlamenti képviselő ez óta: 2019.

OktatásEötvös Loránd Tudományegyetem (2006.–2012.), Amszterdami Egyetem (2010.–2012.)

Többet kellene kommunikálnotok a nagyszüleitekkel mert ők biztosan tudnának mesélni a túlélésről!

Azt gondoltátok, hogy amikor Orbán Viktor az EU Parlamentjében éppen a hazája és népe elleni támadásokat védi ki majd megoszthatjátok a figyelmét és energiáit egy hazai frontális NOlimpia-i népszavazással. Jól beégtetek mer Orbán Viktor és a jobboldal átlátta a szándékotokat és nagy vezetői és taktikai rátermettségét bizonyítva elengedte a népszavazást…és letudta azzal, hogy Olimpia nem lesz, de ezzel jól kiszúrtatok azokkal a Magyarokkal és Budapesti vállalkozókkal, Taxisokkal, és Vendéglátósokkal meg szállodákkal akiknek az Olimpia okán jelentős bevételük vagy üzleti sikerük lehetett volna és ugyan így a Budapesti Önkormányzattal is mert elesett hatalmas adó és egyéb bevételektől. Tényleg Jól kiszúrtatok Orbánnal csak ennek az egész Ország látja a kárát!

Amit Ti antidemokratikus jogállamnak láttok, és megosztó kormánynak, és korrupt, oligarchákat és családtagokat pénzelő, és EU-s pénzeket lenyúló, és autoriter kormányzásnak gondoltok vagy érzékeltek de inkább csak vizionáltok az nem az! / de ezt ti is tudjátok és a jobboldaliak is. Vegyétek le a momentumos szemüveget egy kis időre amíg ezt a cikket végig olvassátok – légyszíves.

Az írják rólatok a wikipédiában, hogy ;  legfőbb céljuknak pedig az Orbán-kormány leváltásának elősegítése és a parlamentbe való bejutás mellett a teljes politikai generáció- és kultúraváltást tekintették.

SZERINTETEK MIÉRT VÁLASZTOTTA MEG ORBÁN VIKTOR -t és KORMÁNYÁT 2.700.000.-ember? Szerintetek ezek mind hülyék? Vagy szerelmesek Orbánba? Anna Te a rendszerváltás előtt születtél 2 évvel, Cseh Katalin pedig 3 -évvel ! hidd el azt sem tudjátok miről beszéltek és mi miért történik az országban (Magyarországon) csak pufogtok, vagy nagyon is tudjátok és ezért pufogtok! Még javában a játszótéren játszottatok mikor emberek nyomorodtak bele a kilátástalanságba, és elődeitek (SZDSZ) tevékenységébe. És amikor végre egy kis plusz pénzhez juthattak volna akkor ti felelőtlenül NOlimpiát csináltok amikor ez rengeteg embernek, családnak, vállalkozásnak, és különösen a Budapesti önkormányzatoknak és a Fővárosi Önkormányzatnak is extra bevételt jelenthetett volna, azt hangoztatjátok, hogy a NER így, Orbán meg úgy. Nem tudni milyen családból jöttök(dehogynem) de azt tudnotok kell, hogy amikor még csak bábáskodtatok 1989-ben NEM FORRADALOMMAL lett leváltva a kommunista rendszer hanem konszenzus alapján és azoknak akik az előző rendszer élvezői vagy kiszolgálói voltak azok elmozdítása és felelősségre vonása elmaradt, akik a népet ( a te népedet amiért annyira aggódsz a magyarokat és a te szüleidet és rokonaidat is ) ezek a személyek és hálózatuk, és elvtársi komájuk, korábban elnyomtak és terrorizáltak azok békésen (birka módjára) hagyták a csendes rendszerváltást. Mivel elmaradt az elszámoltatás a kommunisták az MSZMP -ből alapítottak egy másik pártot MSZP néven és oda átültek mint “reform” kommunisták. De az emberek féltek még a régi reflexek alapján nem merték kinyitni a szájukat mert még élt bennük a félsz a megnyomorítástól és az életük elvesztésétől. Egyedül ORBÁN VIKTOR mert kiállni és a ruszkikat és a régi rendszer kiszolgálóit hazaküldeni! Ugyan attól féltek az emberek mint amit ma Gyurcsány hangoztat, hogy ha majd hatalomra kerül az ellenzék 2022-ben akkor milyen földönfutóvá teszi azokat akik Orbánt és rezsimjét kiszolgálták.(csak nehogy vissza nyaljon a fagyi) Vegyétek már komolyan amit mond(!) ettől nem azért rettegnek az emberek mert alapjuk van rá, hanem azért mert a kommunisták mint régen most is ráfoghatják az emberre, hogy hazaáruló vagy bármilyen indokot előhúznak a kalapból(mint ahogy most az unióban meg az ellenzéki sajtóban) és elhurcolták, elhurcolják munkatáborba, vagy jobb esetben csak az érvényesülésüket ellehetetlenítik, ha meg felemeli a hangját akkor úgy jár mint 2006-ban -összeverik, megnyomorítják, és lealázzák.

Nektek nagyon nagy szerencsétek van, hogy nem kellett ezeket megélnetek Orbán kormány türelmes és elnéző veletek de nem azért mert lebecsül hanem azért mert jogotok van a rendszerrel nem egyet érteni és ti vagytok a jövő nemzedék és igyekezne segíteni a megmaradásotokat, ha nem azért jótettek volna létre, hogy őt leváltsátok, és mindjárt úgy kezditek, hogy megpuccsoljátok azt a rendezvényt ami több embernek többet jelentett mint egyszerű sport rendezvény.

Értésetek már meg, hogy Orbán Viktor még az ellen a rendszer ellen és az abban (mivel nem volt forradalom és felelősségre vonás) zsíros és jól fizető, vagy stratégiai állásokba bennmaradt, bekövesedett, kommunista és kommunista utódok és a sleppjeik ellen védekezik. Ti nem értitek, hogy Gyurcsány MSZP-je és volt pártelődje az MSZMP mit tett az emberekkel? A csendes rendszerváltás okán minden magukról terhelő bizonyítékot iratokat megsemmisítettek. A volt MSZMP irdatlan vagyont a saját vagy rokonaik nevére átjátszották. Az emberek többsége úgy nőtt fel és úgy élt, hogy állandóan azt hallgatta a Magyarok nácik mert a második világháború végén az ország vezetése (a teljes megsemmisítéstől tartva) át állt a Német hadsereghez aki mielőtt elvesztette a háborút irdatlan ámokfutásba kezdett és ezzel magával rántott minket is. (a hadtudományok mai álláspontja szerint éppen a több front nyitásba bukott bele) Az 56-os eseményekről biztosan tanultatok. A korábbi előzményekről ha eddig kimaradt volna a tanulmányaitokból olvashattok ITT – Magyarország örökké másnak a leigázottja volt, soha nem tudott független lenni vagy maradni. A II. világháborút követően csak azt hallottuk, hogy nácik vagyunk és antiszemiták és ennek okán fogjuk be a pofánkat és örüljünk hogy élünk. És ezzel kezdetét vette a szabad rablás -és jött a privatizáció, amikor Ti 5 évesek voltatok akkor jött Németh utána az Antall -kormány :

Németh-kormány a Magyar Népköztársaság utolsó kormánya volt, 1988november 24-étől 1990május 23-áig volt hivatalban. Megalakulásáról még a pártállami rendben határoztak, működése alatt azonban egyrészt a nemzeti kerekasztal-tárgyalások révén a törvényhozás munkájába közvetett befolyást kaptak korábbi ellenzéki erők is, másrészt a Magyar Szocialista Munkáspárt megszűnt (illetve átalakult). Ennek is köszönhetően a kormány és elnöke, Németh Miklós viszonylagos politikai önállóságot alakított ki a maga számára. A Németh-kormány idején fogadta el az Országgyűlés a rendszerváltáshoz elengedhetetlenül szükséges törvényeket, melyek biztosították a békés és lehetőség szerint zökkenőmentes átmenetet.

1990-ben Antall József – eltitkolt beszédét láttad már valaha? Nézd meg a videót ITT és ne csak nézd de értsd is meg amit mond! Mi a következménye a “békés átmenetnek” 3:10-nél azt mondja, hogy egy Magyarországon kívüli világrendszer részeként ér minket a válság. 6:30 -nál Magyarország az elmúlt évtizedben 20 milliárdos adósságot halmozott fel -mondja ezt 1990-ben! 13:00-tól – az akkori ellenzék és ellenzéki sajtó folyamatosan negatív színben tünteti fel az országot és akkori kormányát(függetlenül attól, hogy közben a kormány milyen erőfeszítéseket tesz és eredményeket ér el) MINT HA MA LENNE! (index, hvg,444, stb..) 27:56 -nál akár titeket, a mostani ellenzéket és ellenzéki sajtót, vagy Gyurcsánynét is kérdezhetné! És fontos az is amit ezt követően mond a stabilitásról – Ti is és az ellenzék is egyesülve ez ellen dolgoztok. Pontosan 2.700.000 ezer olyan szavazó ellen akinek a sorsa korábban kommunista rendszerben megpecsételődött és alig várták, hogy felszabadulhassanak amikor Orbán Viktor első kormányra lépése megtörtént a nép még nem mert neki hinni sok volt a bizonytalan, (az akkori ellenzék és ellenzéki sajtó közreműködésével) mára azonban bizonyított és kiáll Magyarországért és a Magyarokért ide értve a külhoni magyarokat is. Ha nem száltatok volna bele több millió magyar oldalába páros lábbal és nem Orbán elmozdítása lenne a célotok már régen bent ülhetnétek a parlamentbe./így biztos, hogy nem fogtok soha hacsak Gyurcsány- MSZP-DK megszán titeket és dob némi koncot) Alább Kérdezek és felelek is. hogy könnyebben megértsétek mi történik ma az országban ha leveszítek a lila momentumos szemüveget és nem hagyjátok magatokat sem vörös szemüveg, sem más színű szemüveg mögé vezetni akkor;

  • ÉRTED MÁR MIÉRT NEM AKAR ORBÁN VIKTOR GYURCSÁNYNÉ AKNAMUNKÁJA ELLENÉRE – EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOT ? MERT ABBAN MEGINT A MAGYAROK HÚZNÁK A RÖVIDEBBET ÉS ÚJRA VALAKINEK A GYARMATA LENNÉNK!
  • ÉRTED MÁR MIÉRT NEM AKAR GYURCSÁNYNÉ AKNAMUNKÁJA ELLENÉRE ORBÁN VIKTOR EURÓPAI ÜGYÉSZSÉGET A MAGYAROK NYAKÁBA AKASZTANI? NEM AZÉRT MERT LOP / EZT CSAK A KOMMUNISTÁK SZAJKÓZZÁK REGGEL DÉLBE ESTE -MINT AHOGY AZ ÖSZÖDI BESZÉDBEN MONDVA VAN) AZÉRT NEM MERT AKKOR TELJESEN VAD IDEGEN ÉRDEKEKNEK TENNÉ KI A MAGYAR NÉPET, AKIK AZTÁN SAJÁT POLITIKAI ÉRDEKÜK ALAPJÁN SZABJÁK MEG A TÖRVÉNYEINKET, ÉS A MAGYAROKNAK (ANNAK A 2.700.00.-MILLIÓ TAPASZTALT ÉS A KOMMUNISTÁKTÓL RETTEGŐ EMBERNEK) MIT TEHETNEK VAGY NEM TEHETNEK SZÓ NINCS ITT AZ UNIÓS PÉNZEK ELLENŐRZÉSRŐL!
  • ÉRTED MÁR, HOGY ORBÁN VIKTOR MIÉRT NEM AKARJA, ÉS HOGY AZ UNIÓNAK AZ ALAPSZERZŐDÉS ALAPJÁN JÁRÓ PÉNZEK KIFIZETÉSÉT MIÉRT NEM ENGEDI BÁRMILYEN MÁS KRITÉRIUMHOZ KÖTNI? AZÉRT MERT A PÉNZ AZ ALAPBÓL AZ UNIÓS SZERZŐDÉS SZERINT JÁR – ÉS MÉG A RÉGI RENDSZERBŐL AZ UNIÓBAN IS OTT MARADT KOMMUNISTÁK ÉS MAGYAR BARÁTAIK ELVTÁRSAIK (FŐLEG A VOLT NDK-ból ) ÉS SLEPPJE KI VAN BORULVA, HOGY A 2.700.000 EZER EMBER HÁROMSZOR KÉTHARMADDAL VÁLASZTOTTA MEG ORBÁN VIKTORT AKI NEM ENGEDI ÉS GARANTÁLJA, HOGY A VOLT KOMMUNISTÁK ÉS A SLEPPJE NEM FÉR NE FÉRHESSEN HOZZÁ SEM A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉHEZ SEM AZ UNIÓS PÉNZEKHEZ.
  • ÉRTED MÁR MIÉRT NEM AKAR ORBÁN VIKTOR LIBERÁLIS ÁLLAMBERENDEZKEDÉST? MERT OLYANOK IS DEMOKRATIKUSNAK ÉS LIBERÁLISNAK HÍVJÁK MAGUKAT AKIK RÁRONTOTTAK A SAJÁT NÉPÜKRE 2006-ban, SZÉT RABOLTÁK AZ ORSZÁG ÉS BENNE A MAGYAR NÉP VAGYONÁT, KÖZVETLEN A VÁLASZTÁSOK ELŐTT LEVITTÉK AZ ÁFÁT 5% -ra 25-ről / nem elírás/ AZTÁN VÁLASZTÁST KÖVETŐEN AMIKOR NYERTEK VISSZAVITTÉK 25% -ra, ÉS AMIKET ANNO ELLOPTAK ÉS AMIKET TITKOS KÜLFÖLDI BANKSZÁMLÁKON TARTOTTAK CSAK LEBUKTAK, ÉS EL PRIVATIZÁLTÁK A LEHETSÉGES ÖSSZES VAGYONÁT AZ ORSZÁGNAK, HAGYTÁK A VÁLASZTÓKAT A VILÁGVÁLSÁG IDEJÉN MAGUKRA / Azt mondta Bajnai –NINCS INGYEN EBÉD TOVÁBB/ ÉS AZOKTÓL AKIK MÁR A RENDSZERVÁLTÁSKOR BELAKTÁK VAGY A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA FOGLALNAK EL OLYAN JÓL FIZETŐ FELELŐSSÉG NÉLKÜLI POZÍCIÓKAT AMIBŐL FELHÍZVA AZTÁN ISMÉT A MAGYARSÁG ÉS ANNAK A 2.700.000.-EMBERNEK ÉS GYERMEKEINEK, UNOKÁINAK A SORSA FELŐL DÖNTENÉNEK AKIK SOHA NEM ÁRTOTTAK NEKIK, ÉS HA NEM FÚJNAK EGY KÖVET VELÜK AKKOR ELLEHETETLENÍTIK ŐKET, EGZISZTENCIÁLISAN, SZAKMAILAG, ÉS MÁS RÉGI KOMMUNISTA MÓDSZEREKKEL. MINDEGY HOGY MAGYARÁZZÁK NÉZZÉTEK MEG LENDVAI VIDEÓT AHOL SZÁJBARÁGÓSAN MONDJA HOGY NEM LESZ GÁZ ÁR EMELÉS ERRE KÉT HÉT MÚLVA BEJELENTIK A GÁZ ÁR EMELÉST. VAGY GYURCSÁNY VIDEÓT, SOHA A JOBBIKKAL, UGYAN EZ A VADAI VIDEÓ, ÉS MÁS DK-sok VIDEÓJA AZTÁN MOST MEG MÁST MONDANAK, VAGY BAJNAI AKI VÉGÜL MEGADTA AZ UTOLSÓ LÖKÉST A MOST ORBÁNRA SZAVAZÓ ÉS AKKOR AZ ADÓKTÓL ÉS A REZSITŐL ROGYADOZÓ, ÉS AZ ÁLLANDÓ HATÓSÁGI ELLENŐRZÉSEKTŐL RETTEGŐ VÁLLALKOZÓK ÉS A NYOMORGÓ MAGYAROK KÁRÁRA, VAGY AMIKOR Ő MAGA IS KIÁLLT ÉS AZT MONDTA, HOGY A JOBBIKKAL MÉG A HATALOMÉRT SE, MOST MEG A PÁRTJA KÖZÖSKÖDNI AKAR A JOBBIKKAL, EZEK A 2.700.000. EMBER AZOK A MAGYAROK AKIK ELLEN ÉS AKIKNEK A KÁRÁRA MOST SZÖVETKEZTEK TI MAGATOK IS ÖSSZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBAN.
  • ÉRTED MÁR MIÉRT VONTA EL A PÉNZEKET ORBÁN VIKTOR AZ ÖNKORMÁNYZATOKTÓL ÉS A BUDAPESTI ÖNKORMÁNYZATTÓL? MERT OLYAN (TÖBB HELYEN TÖBBSZŐRI SZÍNVÁLTÓ) EMBEREK ÜLNEK OTT KÜLÖNBÖZŐ POZÍCIÓKBA AKIK VAGY OLYANOKAT KÉPVISELNEK AKIK MÁR EGYSZER TÖNKRETETTÉK AZ ORSZÁGOT VAGY ÖNKORMÁNYZATOT, VAGY OLYANOK AKIK NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL TÖNKRETESZIK ANYAGILAG AZ ÖNKORMÁNYZATOKAT ÉS ÚGY OSZTJÁK EL MAGUK KÖZÖTT AZ ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÉT MINT AHOGY A LAKNER ÜGY HANGFELVÉTELÉN HALLHATJÁTOK ÉS AMIT TI IS KÖZZÉ TETTETEK.

Kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben az ország többségének a döntését és fogadjátok el, hogy ;

Az ORBÁN VIKTOR (58) KOROSZTÁLYA – HALÁLUKIG ORBÁN VIKTOR MELLETT MARADNAK ÉS HIGGYÉTEK EL,MERT MOST MÁR TÖBBSZÖR BIZONYÍTOTT, HOGY MINDEN DÖNTÉSÉNEK ALAPJÁVAL TISZTÁBAN VANNAK A VÁLASZTÓK, AZ AKI RÁ ADJA VOKSÁT MINDEN DÖNTÉSÉVEL EGYETÉRT ÉS TÁMOGATJA AZT, ÉS AKI VOLT MÁR VEZETŐI POZÍCIÓBA (általában a család anyák) AZ ÉPPEN ÍGY DE A VÁLLALKOZÓK TALÁN MÉG ÚGYABBUL CSINÁLNÁK , MERT TUDJÁK, HOGY MI ÉS KI ELLEN VÉDEKEZIK ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK A VÁLASZTÓI TÖBBSÉGET KÉPVISELVE ÉS AZOK NEVÉBEN JÁR EL!

– A MIGRÁNSOK, – A VÍRUS, – AZ ISZAP KATASZTRÓFA, – AZ ÁRVÍZEK, – A SOROS, – A SOROS ÁLTAL PÉNZELT ÉS A KORMÁNY ELLEN TEVÉKENYKEDŐK, AZ ELLENZÉKI ELFOGULT SAJTÓ (Akik ellen Antall József is ágált már 1990-ben) A SLEPP AKIK “LEGALIZÁLVA” LENYÚLTÁK A 4-es METRÓ MILLIÁRDJAIT ÉS TOVÁBBI VAGYONOKAT, ÉS EZT A MAGYAR NÉP FIZETTE VISSZA, MEG A NAGY ÉRTÉKŰ VAGYON ELEMEKET KÜLÖNÖSEN ITT A FŐVÁROSBAN, ÉS AZOK A POSZTKOMMUNISTÁK ÉS SLEPPJE ELLEN AKIK INTERNACIONALISTA ESZMÉK KERETÉBEN ÖSSZEFOGVA A DEMOKRATIKUSAN ÉS LEGÁLISAN REGNÁLÓ MAGYAR KORMÁNY ELLEN FOLYAMOSAN HAMIS POLITIKAI VÁDAKKAL ILLETIK SZEMÉLYESEN ORBÁN VIKTORT ÉS KORMÁNYÁT, HOGY HATALOMHOZ SEGÍTSÉK ELVTÁRSAIKAT AKIKKEL AZTÁN MAJD KÖZÖSEN NYÚLHATJÁK LE AZ UNIÓS ÁLLAMPOLGÁROK ADÓJÁBÓL FELHALMOZÓDÓ UNIÓS PÉNZEKET ÉS A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉT. NA EZÉRT NEM KÉR ORBÁN SEM A KOMMUNISTÁKBÓL, SEM A SLEPPJÉBŐL, SEM AZ UNIÓNAK A SZUVERENITÁSUNKA BEAVATKOZÁSI PRÓBÁLKOZÁSIBÓL, SEM A HOMOGÉN MAGYAR NÉP FELHÍGÍTÁSÁBÓL (MIGRÁCIÓ) ÉS A VÁLASZTÓK SEM KÉRNEK BELŐLE.

Hogy mi a módszerük?

Mindenki tudja(!) olyan pénzeket keresnek amiknek a bejövetelét el tudják könyvelni saját forrásként, mint a hitel pénz. Aztán fiktív számlákkal, kamu tanulmányokkal, kamu előzetes szakértésekre, tanácsadásra, jogi képviseletre, kamu költségekre apránként leírják a maguk javára a pénzeket (van rá 5 évük) aztán a lenyúlt pénzeket külföldi bankokba álnéven vagy mások nevére letétbe teszik vagy valamilyen államilag garantált befektetésbe rakják és még kamatoztatják is. Erre mondta a Gyurcsány az Öszödi beszédben, hogy honnan jöttek a pénzek azt jobb ha nem tudjátok- hát innen és ehhez hasonló korábbi blogbejegyzésben taglalt forrásokból. ITT olvashatod.

Ott van a JOBBIK példája akik elhitették az emberekkel, hogy majd ha hatalomra kerülnek akkor lesz a régi kommunisták között elszámoltatás, vagyon elkobzás, stb… lett is mindjárt 1 millió szavazójuk, aztán mit csinálnak ma ? Összeállnak azokkal akik ellen létrejöttek csak a hatalomért – de ezt a választók is látják és már nincsenek a pártban csak a családtagjaik és azok ismerősei. Szerintetek ha hatalomra kerülnek nem a családi barátokat fogják maguk után elsőként feltőkésíteni az unios és az adófizetők pénzéből? Aztán csak próbáljátok szóvá tenni – futhattok a betyársereg elől NÁLUK MÁR KEVÉS LESZ MINT Fekete Győr Andrásnak AZ ORIGÓS TÖRTÉNETE. EZEK MIATT ÉS A JOBBIKKAL VALÓ KÖZÖSKÖDÉS MIATT rólatok is ez a véleménye a választók nagy többségének azt gondolják azoknak az utódai vagytok akik szétrabolták Budapestet, lenyúlták a 4 es metró pénzét, és más pénzeket (parkolás) és a fentebb hivatkozott módon trükköztek a választások erejéig az áfá -val. (a volt – SZDSZ)

Még egy gondolat az LMBTQ -ról; semmi baj nincs az lmbtq közösséggel addig ameddig nem kell a gyerekeknek és szüleiknek a devianciájukkal és a nyilvános a másságukat reklámozó felvonulásaikkal szembesülniük. Különösen nem azoknak a többségben lévőknek akik keresztény szellemben kívánják nevelni a gyermekeiket és ez mint írtam a nagy többség, és a demokráciában ez számít a többségi akarat, hiába nem tetszik, a következő választásokon lehet véleményt mondani. Akinek tetszik az szavazzon arra a jelöltre aki az lmbtq – érdekeit képviseli és kész.

szerk. – azt kell mondassa velem a tapasztalat;

hogy már körülöttetek is forgolódnak és hozzátok dörgölődnek olyan személyek és politikusok akik -hiába a ti jó szándékotok – (ha tényleg az?) bele fognak nyúlni a zsebetekbe, hátba támadnak éppen úgy megmagyarázzák mint Gyurcsány a JOBBIK -al való közösködést, és az általatok esetleg kiharcolt uniós pénzekbe könyéken túl is belenyúlnak majd, és minden olyan aknamunkát elvégeznek amiről közben fogalmatok sem lesz és most sincs, egymás ellen fordít majd benneteket, kaptok pár pozíciót amivel lekötelez, és végül amikor már kihasználtak és lelaktak titeket, veszni hagynak mint az MDF -et, az SZDSZ-t, az MSZP-t, a JOBBIK -ot, ha ügyesek vagytok akkor van 8-10 évetek ha többre vágytok csak az utánatok következő generációba bízzatok!

És végül pedig Őt kellett volna elsőként említeni végre kaptak a Magyarok egy igazi védőangyalt Varga Judit személyében aki nem csak jogtudós és a végletekig felkészült (ellenetek is) de pont annak a többségnek a képviselője (függetlenül pártállástól) aminek ti nem, mert ti csak magatokat és azt a 3,6 % ot képviselitek akiket érzékenyíteni tudtok a többséget azonban nem és mint látható és hallható éppen a többség ellen politizáltok itthon is és határainkon túl. /EZ VAN HA ÉRTITEK HA NEM! 2020 09 23.

szerk,/ DOMINO / politikaindex.hu

Minden jog fenntartva az oldal teljes egészében történő másolásához nem járulok hozzá, részletek hivatkozása forrásmegjelöléssel engedélyezett.

Tetszett ez a cikk?

You may also like

error: Content is protected !!