Fox News Poll:

Biden vezet Trump elött a kulcsfontosságú államok valószínű választói között.

Írta: Dana Blanton | Fox hírek

A demokrata Joe Biden három kulcsfontosságú államban előzi meg, amelyet Donald Trump elnök nyert meg 2016-ban – derült ki a Fox News új, országos felméréseiből Arizonában, Észak-Karolinában és Wisconsinban. 

Trump újraválasztásának támogatása az egyes államokban elmarad a 2016-os szavazatok arányától. Ugyanakkor van hová fejlődni, mivel több szavazó helyesli a munkáját, mint az, hogy támogassa újraválasztását.

Biden előnye a nők és az elővárosi választók közötti erős támogatásból származik. Sőt, a külvárosi nők mindhárom államban bíznak Bidenben Trump felett a koronavírus és a rendőri / büntető igazságszolgáltatás kezelésében.

A választások iránti érdeklődés nagyjából azonos Biden és Trump támogatói között. 

Mindhárom államban jelentős számú választópolgár tervezi levélben leadni a voksát – és az egyes államokban sokkal több demokrata, mint republikánus tervezi ezt megtenni.

A felmérések, amelyeket mindkét nemzeti egyezmény lejárta után végeztek, ebben a ciklusban tartalmazzák az eredményeket a várható szavazók körében. Ez az első alkalom, hogy az elnökválasztási preferencia kérdés mind az elnök-, mind az alelnökjelöltek nevét tartalmazza – ráadásul a Libertarian és a Zöld Párt jelöltjei már szerepelnek, amikor az állam szavazólapján szerepelnek. Ezek a különbségek nem jelentenek alma-alma összehasonlítást a korábbi felmérés eredményeivel.

Míg a választási nap két hónap múlva van, a választók a héten kezdődően Észak-Karolinában és szeptember közepén Wisconsinban kérhetik és visszaküldhetik a hiányzó szavazólapokat. Arizonában a távollevők szavazólapjai október elején állnak rendelkezésre. 

Azt onnan lehet tudni, hogy Trump nagy valószínűséggel vezeti az Amerikai elnökválasztási kampányt, mert az ellenzéki sajtó nem azt írja, hogy nem ő vezet! – ilyen egyszerű a ‘független’ média nem a tényeket hanem azok ellenkezőjét érzi kötelességének tényként közölni.

2020 10 03.-án még jobban meggyőződhetünk Donald Trump vezetéséről mert már az ellenzéki sajtó egyenesen azt állítja az Amerikaiaknak jobban tetszik Biden mint Trump.

szerk. – by /DOMINO/ minden jog fenntartva

Tetszett ez a cikk?